посластице

баклава са пистаћима

150 ГР.

330.00

tres leches

150 ГР.

320.00

бајадера са пистаћима

150 ГР.

320.00

кремпита

150 ГР.

300.00

палачинке

ЕУРОКРЕМ, ЏЕМ, ПЛАЗМА, 200 ГР.

320.00

печени колач са сиром

150 ГР.

360.00

пита

ЈАБУКА, ВИШЊА, 200 ГР.

250.00

ЧОКОЛАДНИ ТАРТ

150 ГР.

360.00

ЛУБЕНИЦА, ДИЊА

400 ГР.

270.00

сладолед кугла

60 ГР.

80.00

москва шнит

150 ГР.

320.00

mocart torta

150 ГР.

320.00

нугат торта

150 ГР.

320.00

тирамису

150 ГР.

320.00

с у в е н и р

Ресторан на Сави

савски насип бб 11070. нови београд - блок 44

splavsuvenir70@gmail.com

резервације

+38161 302 1577

РАДНО ВРЕМЕ: 09:00h - 01:00h