сувенир лосос

млади кромпирићи, чери парадајз, беби спанаћ, 300 гр.

1590.00

лосос у тесту

блитва, тесто, путер, лук,лимун, за двер особе 300 гр.

3400.00

лигње на жару

поховане, фригане, 300 гр.

1190.00

јадранска лигња

1кг.

7000.00

хоботница на жару

млади кромпирићи, чери парадајз, беби спанаћ, 250 гр.

1980.00

рибљи специјалитет за 4 особе

хоботница на жару, лигње на жару, филет бранцина, филет ораде, далматинско вариво, 1.500 гр.

6800.00

специјалитет шефа кухиње

филе јадранске рибе, поврће 250гр

2500.00

морски сач

на упит 250 гр.

2200.00

морски тањир

јадранска риба, хоботница, лигње, гамбори, 250 гр.

2200.00

лингвини

додатак 120 гр.

300.00

морска риба прве категорије

бранцин, oрада, ромб, пагар, 1 кг

4200.00

јадранска риба прве категорије

san piere, kernja, бранцин, oрада, ромб, зубатац, кокот, реп грдобе, 1 кг

6800.00

јадранска риба прве категорије филе

гоф, кирња, туна, бранцин, орада, зубатац 1 кг

7600.00

гамбори

на жару или бузари, 1 кг.

5000.00

шкампи

на жару или бузари бузара, 1 кг.

8000.00