посластице

баклава са пистаћима

150 ГР.

330.00

tres leches

150 ГР.

320.00

бајадера са пистаћима

150 ГР.

320.00

палачинке

ЕУРОКРЕМ, ЏЕМ, ПЛАЗМА, 200 ГР.

320.00

печени колач са сиром

150 ГР.

360.00

пита

ВИШЊА, 200 ГР.

250.00

лења пита јабука

200 ГР.

330.00

ЧОКОЛАДНИ ТАРТ

150 ГР.

360.00

ЛУБЕНИЦА, ДИЊА

400 ГР.

270.00

сладолед кугла

60 ГР.

80.00

воћна торта

150 ГР.

320.00

тирамису

150 ГР.

320.00

с у в е н и р

Ресторан на Сави

савски насип бб 11070. нови београд – блок 44

резервације

+38161 302 1577

РАДНО ВРЕМЕ: 09:00h – 01:00h

[slide-anything id="741"]