бела вешалица

350 гр.

750.00

ћевапи

350 гр.

690.00

ћевапи на кајмаку

350 гр.

750.00

ћурећи филе

350 гр.

820.00

димљена вешалица

350 гр.

820.00

димљени батак

350 гр.

750.00

димљени врат

350 гр.

820.00

гурмански уштипци

350 гр.

750.00

домаћа кобасица

350 гр.

690.00

мешано месо

700 гр.

1500.00

пилећи филе

350 гр.

650.00

пљескавица

350 гр.

690.00

пљескавица на кајмаку

350 гр.

750.00

пуњена пњескавица

350 гр.

750.00

роловани пилећи ражњић

350 гр.

750.00

свињски врат на жару

350 гр.

750.00