салате

ајвар

150 ГР.

300.00

башта за две особе

400 ГР.

550.00

грчка салата

200 ГР.

350.00

краставац

200 ГР.

230.00

купус

200 ГР.

230.00

микс зелених салата

200 ГР.

350.00

парадајз

200 ГР.

250.00

парадајз са сиром

200 ГР.

260.00

печена паприка

200 ГР.

240.00

печена љута паприка

КОМАД

60.00

шопска салата

200 ГР.

280.00

српска салата

200 ГР.

250.00

витаминска салата

200 ГР.

280.00

зелена салата

200 ГР.

250.00

с у в е н и р

Ресторан на Сави

савски насип бб 11070. нови београд – блок 44

резервације

+38161 302 1577

РАДНО ВРЕМЕ: 09:00h – 01:00h

[slide-anything id="741"]