сос и прилози

сос сет 01

АРОНИЈА, СЕМЕ БУНДЕВЕ, ВИШЊА, ШАМПИЊОНИ, БИБEР 1ДЛ.

250.00

сос сет 02

ВРГАЊ, ГОРГОНЗОЛА, 4 ВРСТЕ СИРА 1ДЛ.

300.00

далматинско вариво

200 ГР.

250.00

домаћи помфрит

200 ГР.

250.00

пиринач

200 ГР.

250.00

блитва у млеку

200 ГР.

250.00

с у в е н и р

Ресторан на Сави

савски насип бб 11070. нови београд – блок 44

резервације

+38161 302 1577

РАДНО ВРЕМЕ: 09:00h – 01:00h

[slide-anything id="741"]