предјело сувенир

ГОВЕЂИ И ЊЕГУШКИ ПРШУТ, КУЛЕН, МЛАДИ СИР, СЈЕНИЧКИ СИР, КАЈМАК, ДУВАН ЧВАРЦИ 400 гр.

1480.00

закуска сувенир

његушка пршуте, његушка кобасица, говеђа пршута, сјенички сир, кајмак, ајвар, урнебес, 200 гр.

1080.00

san daniele пршут

100 гр.

880.00

његушка кобасица

100 гр.

680.00

говеђи пршут

100 гр.

880.00

сремски кулен

100 гр.

880.00

брускеte сa хоботницом

брускете, хоботница, парадајз, бели лук, малсиново уљe, 250 гр.

1080.00

мезе од мангулице

пршута, кулен, сланина џем од смокве 150 гр.

1350.00

димљена туна

100 гр.

1100.00

димљена речна риба

150 гр.

980.00

козији сир

150 гр.

580.00

селекција козијих сирева

100 гр.

1180.00

козији сир са белим плеснима

100 гр.

580.00

козији сир из маслиновог уља

100 гр.

580.00

сјенички сир

150 гр.

270.00

кајмак

100 гр.

300.00

млади сир

150 гр.

180.00

палета сирева

сјенички, козји, белградер, горгонзола, сир са папирком, мед, уље белих тартуфа, бри, 350 гр.

1180.00

белградер

100 гр.

420.00

горгонзола

100 гр.

480.00

бурата

бурата – фарма бела река, чери парадајз, рукола, маслиново уље 150 гр.

860.00