доручак се служи до 12:00 часова

ДОРУЧАК СУВЕНИР I

KAJГАНА, ФЕТА, ПРАЗИЛУК, АЈВАР, 300 ГР

360.00

ДОРУЧАК СУВЕНИР II

ЈАЈЕ НА ОКО, ПОХОВАНИ КАЧКАВАЉ,
ЊЕГУШКА ПРШУТА, ТАРТАР СОС, 300 ГР.

420.00

ГИБАНИЦА

300 гр.

420.00

МАНТИЈЕ

250 гр.

450.00

БЕКЕНДЕКС

ЈАЈА НА ОКО, СЛАНИНА, ПАВЛАКА, 300 ГР

540.00

СЕНДВИЧ ШУНКА

ТОСТ, ПУТЕР, ПАВЛАКА, ШУНКА, КАЧКАВАЉ,
ПОМФРИТ, ТАРТАР СОС, 300 ГР.

420.00

УШТИПЦИ СЛАНИ

УШТИПЦИ, АЈВАР, СИРНИ НАМАЗ, 250 ГР.

420.00

УШТИПЦИ СЛАТКИ

УШТИПЦИ, ЏЕМ, КРЕМ ПИСТАЋ, 250 ГР

480.00

ДОМАЋИ ХЛЕБ

390.00