ДНЕВНИ ИЗБОР КУВАНИХ ЈЕЛА

ЗА ПОНУДУ ОБРАТИТЕ СЕ ВАШЕМ КОНОБАРУ, 300ГР.

КОБАСИЦА

100 ГР.

1080.00

ЊЕГУШКА ПРШУТA

100 гр.

1080.00

ГОВЕЂИ ПРШУТ

100 гр.

1080.00

СРЕМСКИ КУЛЕН

100 гр.

1080.00

КАЈМАК

100 гр.

1080.00

КОЗИЈИ СИР

100 гр.

1080.00

СЈЕНИЧКИ СИР

100 гр.

1080.00

БЕЛГРАДЕР

100 гр.

1080.00

ГОРГОНЗОЛА

100 гр.

1080.00