ПРШУТ OД МАНГУЛИЦЕ

100 ГР.

1080.00

ПРШУТ ЗЛАТИБОРКИ

100 гр.

1080.00

ГОВЕЂИ ПРШУТ

100 гр.

1080.00

СРЕМСКИ КУЛЕН

100 гр.

1080.00

БУЂОЛА ОД МАНГУЛИЦЕ

100 гр.

1080.00

СЛАНИНА ОД МАНГУЛИЦЕ

100 гр.

1080.00

КАЈМАК

100 гр.

1080.00

ГОСТИЉСКИ СИР

100 гр.

1080.00

КОЗИЈИ СИР

100 гр.

1080.00

СЈЕНИЧКИ СИР

100 гр.

1080.00

БЕЛГРАДЕР

100 гр.

1080.00

ГОРГОНЗОЛА

100 гр.

1080.00