ГРИЛОВАНО ПОВРЋЕ

(350 ГР.)

300.00

ДАЛМАТИНСКО ВАРИВО

(300 ГР.)

300.00

ДОМАЋИ ПОМФРИТ

(200 ГР.)

300.00

КРОМПИР ПИРЕ

(200 ГР.)

300.00

ЦЕЛЕР ПИРЕ

(200 ГР.)

300.00

ПИРИНАЧ

(200 ГР.)

300.00

ТАРТУФИ

(10 ГР.)

300.00

ТАРТУФИ СОС

(1 ДЛ., НА УПИТ)

300.00

СОС ПО ЖЕЉИ

(АРОНИЈА, ВРГАЊ, ГОРГОНЗОЛА, 4 ВРСТЕ СИРА, 1 ДЛ.)

300.00

ПАВЛАКА

(80 ГР.)

300.00

КЕЧАП

(80 ГР.)

300.00

СЕНФ

(80 ГР.)

300.00

ТАРТАР СОС

(80 ГР.)

300.00

АЈВАР

(50 ГР.)

300.00

УРНЕБЕС

(100 ГР.)

300.00

КАЈМАК

(100 ГР.)

300.00

МЛАДИ СИР

(50 ГР.)

300.00

ШУНКА

(50 ГР.)

300.00

ПРШУТА

(50 ГР.)

300.00

КУЛЕН

(50 ГР.)

300.00

ЈАЈЕ

(KOM)

300.00

СЛАНИНА

(50 ГР.)

300.00

ОРАСИ

(50 ГР.)

300.00

ЛЕШНИК

(50 ГР.)

300.00

ЕУРОКРЕМ

(50 ГР.)

300.00