Polisa Privatnosti

Privatnost Vaših podataka je od velike važnosti za nas. Ova politika privatnosti objašnjava kako Savski Svetionk d.o.o prikuplja, koristi i štiti informacije koje nam dostavljate prilikom korišćenja našeg sajta

PRIKUPLJANJE PODATAKA

Savski Svetionik d.o.o prikuplja samo one podatke koji su neophodne za pružanje ugostiteljskih usluga.
Podaci koje prikupljamo mogu uključivati Vaše ime, adresu, telefonski broj, e-mail adresu, kao i druge informacije o Vašoj istoriji dolaska u Naše Ugostiteljske Objekte. Ne prikupljamo podatke koji nisu neophodni za pružanje ugostiteljskih usluga, a ne delimo Vaše podatke sa trećim licima osim ukoliko za to postoji zakonska obaveza ili ako ste nam dali izričitu saglasnost.

UPOTREBA PODATAKA

Vaše podatke koristimo isključivo u svrhu pružanja ugostiteljskih usluga i poboljšanja kvaliteta našeg sajta.
Koristimo Vaše podatke da bismo vam rezervisali mesto i/ili da bismo Vam poslali podsetnik za sledeći kreiranu rezervaciju. Takođe koristimo Vaše podatke da bismo vam poslali personalizovane meni ponude, promotivne materijale i/ili druga obaveštenja koja su relevantna Vašim Interesima.
Vaši podaci se čuvaju na siguran način i neće se koristiti u marketinške svrhe bez Vašeg izričitog pristanka

SIGURNOST PODATAKA

Kao ugostiteljska jedinica, svesni smo važnosti privatnosti i bezbednosti Vaših podataka. Zbog toga smo preduzeli sve neophodne mere kako bismo osigurali da su Vaši podaci bezbedni prilikom prikupljanja, obrade i čuvanja. Sve informacije koje prikupljamo su pohranjene na sigurnim serverima koje koristi naš pružalac usluga. Ti serveri su zaštićeni naprednim softverskim i hardverskim sigurnosnim mehanizmima, uključujući firewall, enkripciju i fizičko obezbeđenje. Pristup Vašim podacima je dozvoljen samo određenim zaposlenim licima u našoj ordinaciji, koji su obučeni u održavanju visokih standarda privatnosti i sigurnosti. Ti zaposleni mogu pristupiti samo onim informacijama koje su im potrebne u obavljanju njihovih poslova.
Nikada nećemo deliti vaše podatke sa trećim licima osim ako smo dobili Vašu izričitu dozvolu ili ukoliko su Vaši podaci zahtevani od strane nadležnih organa. Redovno vršimo ažuriranje softvera i hardvera kako bismo se osigurali da je naša bezbednosna infrastruktura u skladu sa najnovijim sigurnosnim standardima i praksama. Ukoliko dođe do nekog kršenja sigurnosti podataka, odmah ćemo preduzeti sve neophodne mere kako bismo zaštitili Vaše podatke i obavestili Vas o tome u skladu sa zakonom

KOLAČIĆI (COOKIES)

Savski Svetionk koristi kolačiće u svrhu poboljšanja korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta.
Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem uređaju kada posetite naš sajt.
Kolačići nam pomažu da razumemo kako koristite naš sajt i da vam pružimo personalizovano iskustvo.
Koristimo kolačiće da bismo zapamtili vaše preferencije i da bismo vam omogućili brže i jednostavnije pregledanje sajta.
Korišćenjem našeg sajta pristajete na upotrebu kolačića.

Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice u vezi sa ovom politikom privatnosti, ili želite da obrišete svoje podatke iz naše baze, naš tim je tu da Vam pomogne i odgovori na sva Vaša pitanja u najkraćem mogućem roku. Hvala vam na ukazanom poverenju.